OverlangerlOSS1
 
 

30 okt 2013 - Nieuw! Marvy's Speelwereld in Heesch


Nieuw! Marvy's Speelwereld in Heesch

De nieuwe indoorspeeltuin in Heesch zal zaterdag 2 november worden geopend. In een speelhal van 1000 m2 vinden kinderen van 0 t/m 12 jaar uitdagende speelmogelijkheden.


Voor ouders is er een gezellige zitruimte met goede horeca, recente tijdschriften en gratis WIFI.
Voor de allerkleinsten van 0 t/m 3 jaar is er een ruimte van 60 m2 langs het horecagedeelte, zodat volwassenen de kinderen goed in de gaten kunt houden. Deze ruimte is voorzien een soft-vloer en van speelgoed in allerlei vormen waar de kinderen uitdaging krijgen om overal op, onder, langs te spelen. Ook is er een ballenbakje en een glijbaan. Verder staat er een speelhuisje waar de kinderen lekker in kunnen spelen. Er zijn meerdere wandspelen waar kinderen zich te kunnen vermaken.


Klimmen en klauteren

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er een groot toestel met meerdere klim- en klautermogelijkheden. In het toestel zitten hindernissen om iedere route weer nieuwe uitdagingen te ontdekken. Er is een voetbal/basketbalveldje in waar de kids een lekker wedstrijdje kunnen spelen. Verder is er een gedeelte waar met ballenschieters op luchtdruk de balletjes omhoog kunnen worden geschoten. Er zijn verschillende glijbanen tot maximaal 3,5 meter hoog en een gedeelte waar een mooi bouwwerk kan worden gemaakt van de vele blokken.


Rodelen

Marvy's Speelwereld heeft een mooie rodelbaan waar met speciale sleetjes twee personen tegelijk kunnen rodelen. Natuurlijk is er een groot kleurig springkussen van 4x5 meter waar kinderen hun energie op uit kunnen testen. In het midden van Marvys Speelwereld is een dansvloer gecreeerd waar kids lekker kunnen dansen en waar regelmatig geschminkt wordt om de jonge bezoekers om te toveren in misschien wel een prinses of een leeuw.

 

De binnenspeeltuin is te vinden aan de Graafsebaan 44 in Heesch.

Meer informatie over openingstijden en tarieven via de website: www.marvys-speelwereld.nl.

 

 


 

Nieuws

23 nov 2015  Rotary Santa Run voor de tweede maal van start in Oss op zaterdag 12 december

Funloop voor jong en oud op zaterdag 12 december

 
Meer info
 

17 nov 2015  Laatste lezing en tentoonstelling Stadsarchief Oss in de Peperstraat

Vanaf dinsdag 17 november is de laatste tentoonstelling in het huidige pand van het Stadsarchief Oss te zien: de overzichtstentoonstelling ‘Passie voor historie’. Hiervoor is een greep ...

 
Meer info
 

17 nov 2015  Zondag 29 november Koopzondag & Pietenspektakel

Het wordt een hele gezellige koopzondag op 29 november in Oss.

 
Meer info
 

13 nov 2015  Intoch Sinterklaas Centrum Oss op 21 november

Hij komt, hij komt………….

 
Meer info
 

10 nov 2015  De Heus Voeders legt koppel Slechtvalken in de watten

‘Vogelwerkgroep Oss plaatst kunstnest voor Slechtvalkenpaar op mengvoedersilo’

 
Meer info
 

04 nov 2015  Laatste dagen tentoonstelling ‘125 jaar Karmelieten in Oss’

Tot en met donderdag 5 november is in het Stadsarchief Oss nog de tentoonstelling ‘125 jaar karmelieten in Oss’ te zien. Deze tentoonstelling geeft een impressie van het werk van de ...

 
Meer info